RÓLAM

Hello!

Hideg Ágnes vagyok, webdesigner.

Már gyerekként is szerettem kreatív tevékenységekkel eltölteni az időmet (pl.: rajz, origami, gyöngyfűzés…), feltalálni magamat, hogy az otthon fellelhető dolgokból létrehozzak valami újat.

Szerettem azonnal látni a munkám eredményét, mert a megvalósult ötletem látványa elégedettséggel és örömmel töltött el. A munkafolyamat pedig igazi flow élmény volt.

Felnőttként is ezt az érzést szerettem volna napról napra átélni, olyan munkahelyen dolgozni, ahol folyamatosan láthatom a munkám gyümölcsét és kiélhetem a kreativitásomat is.

Az élet a pénzügyi-számviteli szektorba sodort közel tíz évre. Ezalatt folyamatosan képeztem magam, így a kreativitásom kiélése helyett a tanulásé volt a főszerep. Pénzügyi-számviteli tanulmányaim végeztével azonban elkezdtem érdeklődni a weboldalak készítése iránt. Furdalt a kíváncsiság, hogy mégis hogyan lehet létrehozni, egy manapság már ennyire hétköznapinak számító dolgot.

A keresgélések alkalmával találtam rá egy webdesigner tanfolyamra, ami egyértelművé tette számomra, hogy ez az a munka, ami igazán passzol hozzám. 

Röviden, így lettem én közgazdászból webdesigner. 🙂

Itt is megtalálsz

Copyright © 2020-2022 Cool Designs | Minden jog fenntartva